Brimi sæter

Neste

Overnatting med seterkost

Ynskjer du å overnatte på Brimi sæter, kan du nyte magien i fjellet på dagtid og avslutte med ein 4-retters setermeny ved langbordet, (skråpå-tå) før du kryp under dyna i ein brisk på låven, i lavvoen eller i eit rom på hytta.

For meir info om setra, overnatting og pris, sjå hovedside.
For overnatting i sommarsesong, frå  St. hans til skulestart, kan du booke plass sjølv via online booking og betale ved ankomst. ( eller send oss ein epost)

Meld deg på nyheitsbrevet vårt

Likar du vaflane våre?

Registrer deg for vårt nyhetsbrev, så sender vi oppskrifta til deg.

Ja takk!

Frå gjesteboka

  • Fantastisk matopplevelse! Har spist oss «stinne» på fantastisk god mat! «Skråppå tå» var imponerende. Vi ønsker dere alle lykke til videre med dette flotte stedet! Dette skal anbefales, og vi kommer tilbake!

    Marit, Bergen
  • Her finner vi ro – med dyrene, stillheten, vakker natur og et vertskap som er gjestfrie og tar imot oss med varme og lun humor. Etter utmerket overnatting på låven og en lang og god frokost ute i nydelig sommervær, er vi klare til å reise hjem.

    Anne og Per, Trøndelag
  • Det var et lite eventyr å få sove her i briskene på låven. Og "Skråppå tå"-menyen var helt nydelig. Et supert sted for barn. Nå er det i hvert fall to bybarn mindre, som tror at melken kommer fra kartongene. Takk for oss!

    Familie, Oslo